Andere bruidsparen vertellen

Je wilt natuurlijk weten hoe het is als ik je bruiloft of Loveshoot fotografeer. Dat vertel ik je heel graag, maar liever nog laat ik het over aan de paren zelf. Hieronder lees je hun ervaringen.

ervaringen van Marcella en Ruud

Marcella en Ruud: “Een absolute aanrader”

“Vooraf zagen we best op tegen geposeerde foto’s, maar daar is bij Heleen geen sprake van. Heleen weet je heel goed op je gemak te stellen! Onze ervaring is dat we ons echt konden ontspannen. De fotoshoot was een van de hoogtepunten van onze dag. Wat hebben we een lol gehad en dat zie je terug in de foto’s! Niet geforceerd maar een pure weerspiegeling van de dag met echte emoties. Ook onze gasten waren onder de indruk. Ze stelt zich bescheiden op, is zeer leuk in de omgang (zeker ook met kids) en weet elk belangrijk moment zó mooi vast te leggen. Een absolute aanrader!” 

ervaringen van Marlou en Remco

Mannelies en Marc: “Heleen begreep ons precies”

“Heleen is een hele fijne en professionele fotograaf. Wij zijn als stel niet erg fan van het maken van foto’s en waren bang dat wij tijdens onze bruiloft vanwege de spanning te geposeerd zouden overkomen. Niets is minder waar. Heleen heeft onze insteek van nonchalant en écht goed begrepen en weten te vertalen in een geweldig fotoboek. Super!” 

Annelies en Mark-275

Marlou en Remco: “Superfijne ervaring”

“Heleen heeft ons huwelijk prachtig vastgelegd. Alle wensen die we hadden heeft ze waargemaakt, het was een superfijne ervaring.”

Trouwen in Delft

Lillianne en Frans: “Onvergetelijke foto’s”

“De bruiloft was een fantastische dag en heel fijn dat Heleen hier bij was. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en haar aanwezigheid, de hele dag, was leuk en heel gezellig! Ook nu wist ze de goede en rake dingen te vragen en zeggen, die weer onvergetelijke foto’s hebben opgeleverd. Fantastisch!!!”

Bruidsreportage De Bilt

Larissa en Mike: “Precies zoals we wilden”

“Heleen heeft op een heel leuke en ongedwongen wijze foto’s gemaakt van onze bruiloft. Het resultaat is heel mooi geworden; precies zoals we wilden.”

Trouwen - Bruiloft 004

Carolien en Joost: “Elke keer weer een cadeau”

“Heleen pakt in haar foto’s de sfeer zonder zelf op de voorgrond te treden. Zowel de kwaliteit van haar werk als de manier waarop ze gepresenteerd werden, waren elke keer een cadeau.”